top of page

Noe du kanskje ikke lærte på skolen ⚡

Mennesker er elektriske vesen. Ja, vi kan defineres som flere ting og vi han si at vi er bygget opp av tusenvis av celler som består av et type materiale. Men inne i mitokondriene så finner vi energi. Det er kroppens kraftverk rett og slett. En stillesittende person produserer rundt 100 watt! Vi kan faktisk med all energien vi har lyse opp flere lyktestolper. Fantastisk ikke sant? Men når vitenskapen forteller oss alt dette.. Da lurer jeg på hvordan mange blir så fraværende i sin tro når vi sier at vi kan påvirke denne energien vi bærer på. Det at vi kan sende den ut og motta andre mennesker sin energi. Hvorfor tenker mange mennesker at det er så unaturlig? Dette skjer med oss hele tiden hver dag og jo før du blir bevist på dette jo bedre vil ditt liv og din hverdag bli for deg og de rundt deg. Det er ikke bare andre mennesker som påvirker oss, men andre elektroniske elementer og igrunn det aller meste du ser rundt deg har sin egen frekvens.


Noen ganger blir kroppen utsatt for at den får for høy spenning fordi vi påvirkes av elektromagnetisk stråling. Dette kan kjøre at signalene i nervesystemet svekkes og i verste fall svikter.


For å balansere nevroner, så kan vi gjøre noe som var et utgangspunkt for oss mennesker - være i kontakt med jorda. Det er egentlig et grunnleggende behov vi har å nyte godt av jordens frie elektroner. Dette kan nøytralisere cellene dine fra frie radikaler. Mennesker som har mye frie radikaler kan hurtig kjenne tekn på en friskere følelse når de kommer i kontakt med jord, gress og sand med sine nakne ben.


Dette kan gi fordeler som:


•Bedre søvn

•Sterkere immunforsvar

•Bedre fordøyelse

•Forebyggende mot sykdom

•Bedre sirkulasjon av røde blodceller

•Redusere betennelser og leddsmerter


Så er jo vårt daglige liv ikke alltid slik at man tar seg tid til å ta av seg på beina og gå en tur i skogen, merkelig nok så høres det helt unormalt ut for de fleste - selv om det er så grunnleggende og helsegunstig som det er. Å være på høyspenn er ingen god følelse og det er derfor avgjørende å komme i balanse om du skal holde deg frisk.


Når du begynner å bli flink til å kjenne på dine egne elektriske signaler så blir det enklere å justere dem.


Vi vet at et liv kan gi kroppen et så ubalansert elektromagnetisk liv at vi har som behandlingsform både matte og apparat som tilfører kroppen jordens frekvens. Dette blir mer og mer brukt både i toppidrett og sykehus, så det blir endelig tatt mer på alvor at vi er noen oppladbare vesen.


Er du usikker på om du er i "balanse", så kom gjerne innom og prøv ut vår energimedisin ⚡ eller rett og slett få av deg på bena og kom deg ut!


Du har tid til det, god påske! 🐥🪄


136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page